$product_tour_enabled = et_builder_is_product_tour_enabled(); $page_container_style = $product_tour_enabled ? ' style="padding-top: 0px;"' : ''; ?>

Jouw dakdekker nabij Bavel

Ben je op zoek naar een dakdekker in omgeving Bavel? Dan ben je bij MVH-Dakwerken aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel dakdekkersbedrijf nabij Bavel. Je kunt bij ons terecht voor verschillende dakwerkzaamheden, zoals dakreparatie, dakonderhoud en dakisolatie. Wij kunnen bovendien een volledige dakrenovatie verzorgen voor je.

Dé professionele dakdekker in omgeving Bavel

Wanneer je een dakdekker nabij Bavel zoekt met jarenlange ervaring, dan moet je bij MVH-Dakwerken zijn. Er is geen project dat wij niet kunnen uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om transparant te werken, daarom krijg je bij ons voorafgaand aan de werkzaamheden een overzichtelijke planning en een overzicht van de kosten. Zo ben jij op de hoogte van wat er gaat gebeuren en krijg je niet te maken met onverwachte kosten. Wij kunnen voor de werkzaamheden ook vrijblijvend een offerte op maat maken. Heb je een dakdekker nodig in Bavel? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Goede isolatie door een dakdekker nabij Bavel

De energiekosten in Nederland zijn hoog en gasprijzen blijven stijgen. Daarom is het belangrijk dat je goede dakisolatie hebt. Onze dakdekkers nabij Bavel kunnen ervoor zorgen dat jij met een goed geïsoleerd dak de koude dagen doorkomt. Zo verliest jouw woning minder warmte en hoef jij minder te stoken als het kouder wordt. Wil jij goede dakisolatie voor jouw woning in Bavel? Onze dakdekkers staan graag voor je klaar.

Een goed onderhouden dak in Bavel

Onderhoud aan je dak kan een ingewikkelde en inspannende klus zijn, vooral als je er geen ervaring mee hebt. Dakonderhoud is wel belangrijk om grotere problemen op lange termijn te kunnen voorkomen. Daarom is het verstandig om een expert in dakonderhoud in te schakelen. Bij MVH-Dakwerken helpen je graag bij een dakdekker voor dakonderhoud in Bavel. Wij zorgen dat je dak grondig geïnspecteerd wordt en de nodige onderhoud krijgt. Zo blijft jouw dak goed onderhouden en kun je grotere problemen voorkomen.

Neem contact op voor jouw dakdekker nabij Bavel

Wanneer je op zoek bent naar een dakdekkersbedrijf nabij Bavel, ben je bij MVH-Dakwerken aan het juiste adres. Wanneer je gebruik wilt maken van onze diensten, komen we eerst een kijkje nemen om te weten wat er moet gebeuren. Daarna geven we je een prijsinschatting en kunnen we zo snel mogelijk aan de slag, als je akkoord gaat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een dakdekker in Bavel? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Via het onderstaande formulier kunt u informatie opvragen.

Diensten

Wat klanten van ons vinden

Bart Wendriks
Bart Wendriks
04/01/2023
Wij hadden acuut iemand nodig die ons dak kon repareren na een lekkage. Michael had snel tijd, veel begrip voor de situatie. Werkt netjes en hard, geeft ook goede adviezen. Is vooral ook eerlijk. Bij problemen weet ik zeker wie ik kan bellen!
marc eveline schreurs mannien
marc eveline schreurs mannien
11/11/2022
Vakkundig en eerlijk bedrijf. Gevraagde dakwerkzaamheden goed uitgevoerd. De mannen hadden zelfs tijdelijke afdekking netjes teruggelegd, als gevraagd. Hoewel dat niet per sé in werkopdracht zat.
Ronald Verwijmeren
Ronald Verwijmeren
08/11/2022
Michael kwam snel kijken en kon ook bijna direct daarna al aan de slag. Goede prijs en kwaliteit. Harde werker. Aardige man. Zeer tevreden. Binnenkort ook de andere daken aan vervanging toe. Wij weten wel wie dat mag komen doen.
Patricia Dreijer
Patricia Dreijer
31/10/2022
Wat een fantastisch bedrijf. Mijn dakgoten gecoat. Eerlijke communicatie en geen extra werk als dit niet nodig is. Ik raad ze zeker aan.
Joep de Hoon
Joep de Hoon
19/10/2022
Snelle reactie en uitstekend werk.
Mario Knezevic
Mario Knezevic
23/11/2021
Sinds vorig jaar hadden wij lekkage aan de dakranden van ons bedrijf in Spijkenisse. Er is toen een ander bedrijf bij geweest, en de opdracht gegeven om de rand van het dak in delen te doen. Wat een drama. Ik moest een half jaar lang blijven bellen en uiteindelijk is de helft gedaan. Maar ik werd wel gebeld dat ze eigenlijk te weinig in de offerte hadden gerekend. Laten we dan maar nog meer doen om ze tegemoet te komen. Nooit meer gezien. Bellen, zoeken, de een na de ander kwam niet opdagen of vroeg 3x zo veel. Toen zagen wij dat Maikel van MVH dakwerken aan de overkant bezig was. Gevraagd om te komen en ja hoor hij kwam gewoon diezelfde dag. Alles laten zien, offerte binnen no time gekregen en binnen een aantal weken het restant van de dakrand vernieuwd. Wij waren toen zo tevreden dat mijn dochter ook het dak van haar huis (inmiddels 25jaar oud met lekkage) door MVH dakwerken heeft laten doen en wij het dak van ons bedrijf volledig (+600m2) ook hebben laten afmaken. Wij kunnen er weer 20 jaar tegenaan. Prijzen zijn eerlijk en afspraken worden nagekomen. Het kan dus wel. Dankjewel MVH dakwerken. Voor iedereen een aanrader.
Ernst Vollaard
Ernst Vollaard
20/11/2021
Prima werk voor een goede prijs. Snelle communicatie en planning.

Adres

Buitenerf 205
4824HE Breda

Telefoonnummer

(06) 3027-1330

Werktijden

Maandag – Zaterdag
07:00 – 18:00