Over MVH Dakwerken

MVH Dakwerken is een bedrijf met een echte passie voor daken. Dakdekken zit ons in het bloed en MVH Dakwerken is dan ook een echt familiebedrijf waarvan inmiddels al de derde generatie op het dak staat en de vierde generatie wordt opgeleid. Met zoveel ervaring, weten wij dan ook altijd hoe wij u het beste kunnen helpen.

MVH Dakwerken staat voor kwaliteit. Eigenaar van het bedrijf Maikel staat al bijna 30 jaar op het dak en heeft in die 30 jaar alle kennis van zijn vader mee overgenomen. Als bedrijf specialiseren wij ons in bitumen dakbedekking, maar u kunt natuurlijk voor alle dakdekken bij ons terecht.

U kunt altijd terecht bij MVH Dakwerken

Doet een persoon zijn werk met passie, dan kunt u er zeker van zijn dat deze altijd naar het best mogelijke resultaat streeft. Alle dakdekkers van MVH Dakwerken doen hun werk met een echte passie. Het buiten werken en het feit dat het werk nooit echt hetzelfde is, maakt dat wij een echte liefde voor dakdekken hebben ontwikkeld. Met dakdekken in ons DNA en een echte werkinstelling, staan wij altijd voor u klaar en zorgen wij ervoor dat uw dak altijd in de beste staat zal verkeren.

Waarom MVH Dakwerken?

Goed, dakdekken zit ons van MVH Dakwerken dus in het bloed, maar waarom zou u voor ons dakdekkersbedrijf moeten kiezen? We sommen een paar van onze kwaliteiten voor u op.

 

  • U kunt bij ons terecht voor alle soorten dakdekken: een dakreparatie, dakonderhoud of een dakisolatie
  • Als familiebedrijf hebben wij generaties aan ervaring te bieden
  • Wij werken flexibel en hanteren scherpe prijzen, dat betekent dat we transparante afspraken maken
  • Een persoonlijke service is belangrijk voor ons, wij denken dan ook echt met u mee en zijn goed bereikbaar
  • Afspraak is afspraak

Neem contact op met MVH Dakwerken

Bent u benieuwd geworden naar ons bedrijf en wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag alles over de geschiedenis van ons bedrijf en voorzien u met plezier over de verschillende werkzaamheden op uw dak.

Offerte aanvragen

Via het onderstaande formulier kunt u informatie opvragen.

Diensten

Wat klanten van ons vinden

Bas Oorschot
Bas Oorschot
15/06/2022
Geverifieerd
martin prinsze
martin prinsze
15/06/2022
Geverifieerd
Sander Hofmann
Sander Hofmann
02/05/2022
Geverifieerd
Mario Knezevic
Mario Knezevic
23/11/2021
Geverifieerd
Sinds vorig jaar hadden wij lekkage aan de dakranden van ons bedrijf in Spijkenisse. Er is toen een ander bedrijf bij geweest, en de opdracht gegeven om de rand van het dak in delen te doen. Wat een drama. Ik moest een half jaar lang blijven bellen en uiteindelijk is de helft gedaan. Maar ik werd wel gebeld dat ze eigenlijk te weinig in de offerte hadden gerekend. Laten we dan maar nog meer doen om ze tegemoet te komen. Nooit meer gezien. Bellen, zoeken, de een na de ander kwam niet opdagen of vroeg 3x zo veel. Toen zagen wij dat Maikel van MVH dakwerken aan de overkant bezig was. Gevraagd om te komen en ja hoor hij kwam gewoon diezelfde dag. Alles laten zien, offerte binnen no time gekregen en binnen een aantal weken het restant van de dakrand vernieuwd. Wij waren toen zo tevreden dat mijn dochter ook het dak van haar huis (inmiddels 25jaar oud met lekkage) door MVH dakwerken heeft laten doen en wij het dak van ons bedrijf volledig (+600m2) ook hebben laten afmaken. Wij kunnen er weer 20 jaar tegenaan. Prijzen zijn eerlijk en afspraken worden nagekomen. Het kan dus wel. Dankjewel MVH dakwerken. Voor iedereen een aanrader.
Ernst Vollaard
Ernst Vollaard
20/11/2021
Geverifieerd
Prima werk voor een goede prijs. Snelle communicatie en planning.

Adres

Buitenerf 205
4824HE Breda

Telefoonnummer

(06) 3027-1330

Werktijden

Maandag – Zaterdag
07:00 – 18:00