Wij helpen bij een dakreparatie in Breda

Een kapot of versleten dak is erg vervelend. Het ziet er immers niet mooi uit en kan voor een daklekkage in Breda zorgen. Wanneer je dak gerepareerd moet worden, is het dan ook verstandig om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Wij van MVH-Dakwerken kunnen je helpen met een dakrenovatie in Breda en staan dan ook altijd voor je klaar.

De oplossing voor een daklekkage in Breda

Een dakreparatie in Breda is zo uitgevoerd, maar je moet er wel verstand van hebben. Daarom is het zeker verstandig om een professional in te schakelen. Een daklekkage is enorm vervelend, want het kan voor flinke schade aan bijvoorbeeld je pleisterwerk zorgen. Wij van MVH-Dakwerken zijn experts in het uitvoeren van een dakrenovatie in Breda en kunnen het lekkage in je dak in Breda dan ook zo voor je oplossen. Wel zo fijn, zo hoef je immers geen emmers door het hele huis te zetten om het water op te vangen.

Een dakrenovatie in Breda door MVH-Dakwerken

Heeft je dak nodig behoefte aan een dakrenovatie in Breda en ben je op zoek naar iemand die dit voor je kan doen? Zoek dan niet verder, wij staan voor je klaar! Wij professionals in dakreparaties in Breda en weten dan ook precies waar we op moeten letten. Zo kunnen we kapotte dakpannen vervangen, of scheuren in een bitumen dak voor je oplossen. Schakel je ons op tijd in, dan kun je een daklekkage in Breda, en daarmee een hoop schade, voorkomen.

Een lekkage in uw dak in Breda? Neem contact op!

Wij van MVH-Dakwerken zijn expert in het aanleggen, isoleren, repareren en onderhouden van daken. We kunnen je met allerlei soorten klussen en diensten helpen. Ons bedrijf is gevestigd in Breda, maar we zijn actief in vrijwel heel Brabant, dus als je een professionele dakdekker in Brabant nodig hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Via het onderstaande formulier kunt u informatie opvragen.

Diensten

Wat klanten van ons vinden

Bart Wendriks
Bart Wendriks
04/01/2023
Wij hadden acuut iemand nodig die ons dak kon repareren na een lekkage. Michael had snel tijd, veel begrip voor de situatie. Werkt netjes en hard, geeft ook goede adviezen. Is vooral ook eerlijk. Bij problemen weet ik zeker wie ik kan bellen!
marc eveline schreurs mannien
marc eveline schreurs mannien
11/11/2022
Vakkundig en eerlijk bedrijf. Gevraagde dakwerkzaamheden goed uitgevoerd. De mannen hadden zelfs tijdelijke afdekking netjes teruggelegd, als gevraagd. Hoewel dat niet per sé in werkopdracht zat.
Ronald Verwijmeren
Ronald Verwijmeren
08/11/2022
Michael kwam snel kijken en kon ook bijna direct daarna al aan de slag. Goede prijs en kwaliteit. Harde werker. Aardige man. Zeer tevreden. Binnenkort ook de andere daken aan vervanging toe. Wij weten wel wie dat mag komen doen.
Patricia Dreijer
Patricia Dreijer
31/10/2022
Wat een fantastisch bedrijf. Mijn dakgoten gecoat. Eerlijke communicatie en geen extra werk als dit niet nodig is. Ik raad ze zeker aan.
Joep de Hoon
Joep de Hoon
19/10/2022
Snelle reactie en uitstekend werk.
Mario Knezevic
Mario Knezevic
23/11/2021
Sinds vorig jaar hadden wij lekkage aan de dakranden van ons bedrijf in Spijkenisse. Er is toen een ander bedrijf bij geweest, en de opdracht gegeven om de rand van het dak in delen te doen. Wat een drama. Ik moest een half jaar lang blijven bellen en uiteindelijk is de helft gedaan. Maar ik werd wel gebeld dat ze eigenlijk te weinig in de offerte hadden gerekend. Laten we dan maar nog meer doen om ze tegemoet te komen. Nooit meer gezien. Bellen, zoeken, de een na de ander kwam niet opdagen of vroeg 3x zo veel. Toen zagen wij dat Maikel van MVH dakwerken aan de overkant bezig was. Gevraagd om te komen en ja hoor hij kwam gewoon diezelfde dag. Alles laten zien, offerte binnen no time gekregen en binnen een aantal weken het restant van de dakrand vernieuwd. Wij waren toen zo tevreden dat mijn dochter ook het dak van haar huis (inmiddels 25jaar oud met lekkage) door MVH dakwerken heeft laten doen en wij het dak van ons bedrijf volledig (+600m2) ook hebben laten afmaken. Wij kunnen er weer 20 jaar tegenaan. Prijzen zijn eerlijk en afspraken worden nagekomen. Het kan dus wel. Dankjewel MVH dakwerken. Voor iedereen een aanrader.
Ernst Vollaard
Ernst Vollaard
20/11/2021
Prima werk voor een goede prijs. Snelle communicatie en planning.

Adres

Buitenerf 205
4824HE Breda

Telefoonnummer

(06) 3027-1330

Werktijden

Maandag – Zaterdag
07:00 – 18:00