$product_tour_enabled = et_builder_is_product_tour_enabled(); $page_container_style = $product_tour_enabled ? ' style="padding-top: 0px;"' : ''; ?>

Wij helpen bij een dakreparatie in Breda

Een kapot of versleten dak is erg vervelend. Het ziet er immers niet mooi uit en kan voor een daklekkage in Breda zorgen. Wanneer je dak gerepareerd moet worden, is het dan ook verstandig om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Wij van MVH-Dakwerken kunnen je helpen met een dakrenovatie in Breda en staan dan ook altijd voor je klaar.

De oplossing voor een daklekkage in Breda

Een dakreparatie in Breda is zo uitgevoerd, maar je moet er wel verstand van hebben. Daarom is het zeker verstandig om een professional in te schakelen. Een daklekkage is enorm vervelend, want het kan voor flinke schade aan bijvoorbeeld je pleisterwerk zorgen. Wij van MVH-Dakwerken zijn experts in het uitvoeren van een dakrenovatie in Breda en kunnen het lekkage in je dak in Breda dan ook zo voor je oplossen. Wel zo fijn, zo hoef je immers geen emmers door het hele huis te zetten om het water op te vangen.

Dakreparatie in Breda uit laten voeren

Wanneer je dak al aardig verouderd of er veel schade is ontstaan, dan kan een dakreparatie in Breda uitkomst bieden. Ben je op zoek naar iemand die dit voor je kan doen? Zoek dan niet verder, van MVH Dakwerken is dé expert op het gebied van dakreparatie in Breda. Of het nu gaat om dakpannen vervangen, scheuren repareren in een bitumen dak of grote delen van het dak vernieuwen – een dakreparatie in Breda is een klus die aandacht vereist. Dat laat je het beste doen door vakmensen, zodat je zeker weet dat het goed gebeurt. Wacht ook zeker niet te lang; zo voorkom je vervelende gevolgen zoals daklekkages en waterschade.

Wil je meer weten over dakreparatie in Breda? Stuur ons gerust een e-mail en we helpen u snel verder.

Een dakrenovatie in Breda door MVH-Dakwerken

Is je dak toe aan een stevige opknapbeurt? Soms is een dakreparatie niet voldoende en moet er een dakrenovatie in Breda uitgevoerd worden om geleden schade te herstellen. Dit wordt vooral gedaan bij oude daken. Afhankelijk van het bouwjaar en materiaal, kan een dak tot wel 30 jaar meegaan. Bij oudere huizen is het dak vaak slecht onderhouden of simpelweg aan het einde van zijn Latijn. Een dakrenovatie in Breda is ideaal wanneer het dak niet compleet vervangen hoeft te worden, maar wel goed moet worden opgeknapt. Onze experts helpen je graag om de dakrenovatie in Breda zo soepel mogelijk te laten verlopen; we kunnen precies zien wat er nodig is.

U kunt een offerte aanvragen of contact met ons opnemen als u wilt weten hoeveel een dakrenovatie voor uw woning in Breda zou kosten.

De voordelen van dakisolatie in Breda

Een goed geïsoleerd dak is essentieel voor woongenot. Wanneer jouw dak niet goed geïsoleerd is, bijvoorbeeld doordat het erg oud is, dan raak je in de winter veel warmte kwijt. Ook in de zomer is dit nadelig, de warmte komt namelijk een stuk makkelijker binnen. Om dit te voorkomen, kun je kiezen voor een dakisolatie in Breda. Dakisolatie in Breda zorgt ervoor dat je in veel minder geld kwijt bent aan verwarmen in de winter en aan verkoelen in de zomer. 
Wil je genieten van de voordelen van dakisolatie in Breda? Schakel dan MVH Dakwerken in we helpen je graag. 

Waarom kiezen voor een dakinspectie in Breda?

Een goed onderhouden dak is het halve werk om de levensduur van het dak te verlengen. Dit begint met een dakinspectie in Breda. Zo kun je precies zien waar de gebreken zitten en wat er eventueel moet worden schoongemaakt of gerepareerd. 
We begrijpen dat het lastig kan zijn om uw dak zelf goed te inspecteren en daarom helpen wij u graag met een dakinspectie n Breda. Onze experts zien direct of er mos of alg op uw dak ligt en of er scheurtjes of andere gebreken aanwezig zijn. We kunnen het dak na de dakinspectie in Breda voor u schoonmaken en als er iets gerepareerd moet worden, kunnen we dat ook voor uitvoeren.

Wilt u meer weten over dakinspectie in Breda? Neem dan contact met ons op.

Een lekkage in uw dak in Breda? Neem contact op!

Wij van MVH-Dakwerken zijn expert in het aanleggen, isoleren, repareren en onderhouden van daken. We kunnen je met allerlei soorten klussen en diensten helpen. Ons bedrijf is gevestigd in Breda, maar we zijn actief in vrijwel heel Brabant, dus als je een professionele dakdekker in Brabant nodig hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Via het onderstaande formulier kunt u informatie opvragen.

Diensten

Wat klanten van ons vinden

Bart Wendriks
Bart Wendriks
04/01/2023
Wij hadden acuut iemand nodig die ons dak kon repareren na een lekkage. Michael had snel tijd, veel begrip voor de situatie. Werkt netjes en hard, geeft ook goede adviezen. Is vooral ook eerlijk. Bij problemen weet ik zeker wie ik kan bellen!
marc eveline schreurs mannien
marc eveline schreurs mannien
11/11/2022
Vakkundig en eerlijk bedrijf. Gevraagde dakwerkzaamheden goed uitgevoerd. De mannen hadden zelfs tijdelijke afdekking netjes teruggelegd, als gevraagd. Hoewel dat niet per sé in werkopdracht zat.
Ronald Verwijmeren
Ronald Verwijmeren
08/11/2022
Michael kwam snel kijken en kon ook bijna direct daarna al aan de slag. Goede prijs en kwaliteit. Harde werker. Aardige man. Zeer tevreden. Binnenkort ook de andere daken aan vervanging toe. Wij weten wel wie dat mag komen doen.
Patricia Dreijer
Patricia Dreijer
31/10/2022
Wat een fantastisch bedrijf. Mijn dakgoten gecoat. Eerlijke communicatie en geen extra werk als dit niet nodig is. Ik raad ze zeker aan.
Joep de Hoon
Joep de Hoon
19/10/2022
Snelle reactie en uitstekend werk.
Mario Knezevic
Mario Knezevic
23/11/2021
Sinds vorig jaar hadden wij lekkage aan de dakranden van ons bedrijf in Spijkenisse. Er is toen een ander bedrijf bij geweest, en de opdracht gegeven om de rand van het dak in delen te doen. Wat een drama. Ik moest een half jaar lang blijven bellen en uiteindelijk is de helft gedaan. Maar ik werd wel gebeld dat ze eigenlijk te weinig in de offerte hadden gerekend. Laten we dan maar nog meer doen om ze tegemoet te komen. Nooit meer gezien. Bellen, zoeken, de een na de ander kwam niet opdagen of vroeg 3x zo veel. Toen zagen wij dat Maikel van MVH dakwerken aan de overkant bezig was. Gevraagd om te komen en ja hoor hij kwam gewoon diezelfde dag. Alles laten zien, offerte binnen no time gekregen en binnen een aantal weken het restant van de dakrand vernieuwd. Wij waren toen zo tevreden dat mijn dochter ook het dak van haar huis (inmiddels 25jaar oud met lekkage) door MVH dakwerken heeft laten doen en wij het dak van ons bedrijf volledig (+600m2) ook hebben laten afmaken. Wij kunnen er weer 20 jaar tegenaan. Prijzen zijn eerlijk en afspraken worden nagekomen. Het kan dus wel. Dankjewel MVH dakwerken. Voor iedereen een aanrader.
Ernst Vollaard
Ernst Vollaard
20/11/2021
Prima werk voor een goede prijs. Snelle communicatie en planning.

Adres

Buitenerf 205
4824HE Breda

Telefoonnummer

(06) 3027-1330

Werktijden

Maandag – Zaterdag
07:00 – 18:00