Dé dakdekker in Etten-Leur en omstreken

Een goede dakdekker in Etten-Leur kan u helpen met allerlei zaken op het dak. Zo kan een goed dakdekkersbedrijf in Etten-Leur een dakrenovatie of dakreparatie verzorgen, of juist een goede dakisolatie. De juiste dakbedekking in Etten-Leur is cruciaal voor een goede en comfortabele woning. Ben je op zoek naar een goed dakdekkersbedrijf in de buurt van Etten-Leur? Dan kun je zeker bij ons terecht!

Wij helpen u met een dakrenovatie of dakreparatie in Etten-Leur

Een kapot of versleten dak is enorm vervelend en het kan voor een hoop schade en gedoe zorgen. Zo kan een kapot dak bijvoorbeeld ook voor een daklekkage in Etten-Leur zorgen, waardoor je woning een hoop waterschade kan op lopen. Dat wil je natuurlijk koste wat kost voorkomen en dus is het verstandig om op tijd een dakdekker in te schakelen. Zorg ervoor dat je oude dak tijdig wordt gerenoveerd en, is je dak stuk, laat het dan zo snel mogelijk maken. Wij van MVH-Dakwerken zijn altijd snel ter plaatse en zorgen voor een goede dakreparatie.

Een goede dakisolatie in Etten-Leur houd warmte vast

De energiekosten zijn hoog en de gasprijzen stijgen de pan uit. Meer dan voldoende reden dus om een goede dakisolatie voor je woning in Etten-Leur te laten verzorgen. Een goede dakisolatie zorgt er namelijk voor dat je woning minder warmte verliest, waardoor je ook minder hoeft te stoken. Dat is niet alleen fijn voor je portemonnee, maar ook voor de natuur.

Hulp nodig met het dakonderhoud?

Dakonderhoud is niet iets dat je zomaar doet. Het kost behoorlijk wat werk en je moet er ook verstand van hebben. Wij van MVH-Dakwerken zijn expert in het onderhouden van daken en weten dan ook precies waar we op moeten letten. Zo gaan wij bij een jaarlijks dakonderhoud op zoek naar scheurtjes en gebreken, waardoor we precies kunnen zien in welke staat het dak is en of er wat aan het dak moet worden gedaan.

Neem contact op met onze dakdekker nabij Etten-Leur

Ben je op zoek naar een goede dakdekker, of een goed dakdekkersbedrijf in Etten-Leur, dan kun je zeker terecht bij MVH-Dakwerken. Of het nu gaat om het plaatsen van lichtkoepels in het dak voor meer licht in de woning, om het leggen van dakisolatie, of het repareren van een dak, wij kunnen je gegarandeerd helpen. Voordat we echt aan de slag gaan, komen we graag een keertje kijken, waarna we een plan van aanpak en een prijsopgave maken. Vervolgens gaan we aan het werk en zorgen we ervoor dat je dat binnen no time weer in topconditie is. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Via het onderstaande formulier kunt u informatie opvragen.

Diensten

Wat klanten van ons vinden

Bas Oorschot
Bas Oorschot
15/06/2022
Geverifieerd
martin prinsze
martin prinsze
15/06/2022
Geverifieerd
Sander Hofmann
Sander Hofmann
02/05/2022
Geverifieerd
Mario Knezevic
Mario Knezevic
23/11/2021
Geverifieerd
Sinds vorig jaar hadden wij lekkage aan de dakranden van ons bedrijf in Spijkenisse. Er is toen een ander bedrijf bij geweest, en de opdracht gegeven om de rand van het dak in delen te doen. Wat een drama. Ik moest een half jaar lang blijven bellen en uiteindelijk is de helft gedaan. Maar ik werd wel gebeld dat ze eigenlijk te weinig in de offerte hadden gerekend. Laten we dan maar nog meer doen om ze tegemoet te komen. Nooit meer gezien. Bellen, zoeken, de een na de ander kwam niet opdagen of vroeg 3x zo veel. Toen zagen wij dat Maikel van MVH dakwerken aan de overkant bezig was. Gevraagd om te komen en ja hoor hij kwam gewoon diezelfde dag. Alles laten zien, offerte binnen no time gekregen en binnen een aantal weken het restant van de dakrand vernieuwd. Wij waren toen zo tevreden dat mijn dochter ook het dak van haar huis (inmiddels 25jaar oud met lekkage) door MVH dakwerken heeft laten doen en wij het dak van ons bedrijf volledig (+600m2) ook hebben laten afmaken. Wij kunnen er weer 20 jaar tegenaan. Prijzen zijn eerlijk en afspraken worden nagekomen. Het kan dus wel. Dankjewel MVH dakwerken. Voor iedereen een aanrader.
Ernst Vollaard
Ernst Vollaard
20/11/2021
Geverifieerd
Prima werk voor een goede prijs. Snelle communicatie en planning.

Adres

Buitenerf 205
4824HE Breda

Telefoonnummer

(06) 3027-1330

Werktijden

Maandag – Zaterdag
07:00 – 18:00