$product_tour_enabled = et_builder_is_product_tour_enabled(); $page_container_style = $product_tour_enabled ? ' style="padding-top: 0px;"' : ''; ?>

De beste dakisolatie in Breda

Dakisolatie is enorm belangrijk, men wordt zich daar steeds meer van bewust. De kans is groot dat je er al eens over na hebt gedacht om je dak te laten isoleren. Zou je dat graag laten doen? Dan kun je terecht bij MVH-Dakwerken. Wij zijn gespecialiseerd in het isoleren van daken en komen dit dan ook graag voor je doen.

Het belang van een goede dakisolatie in Breda

Een goede dakisolatie in Breda is enorm belangrijk. Een goed geïsoleerd dak is namelijk erg goed voor het milieu. Hoe dat komt? Een goed geïsoleerd dak voorkomt dat er veel warmte in je woning verloren gaat uit het dak. Dat maakt dat je je woning minder hoeft te verwarmen en je dus minder elektriciteit of gas gebruikt en dat is dan weer erg goed voor het milieu. Het is zelfs zo goed voor het milieu, dat je, mits je aan een paar voorwaarden voldoet, zelfs 30% subsidie kunt krijgen voor het verduurzamen (waaronder dus isoleren) van je woning. Dit is dus hét moment voor het laten aanleggen van een goede dakisolatie in Breda. 

Het laten aanleggen van een dakisolatie heeft nog een ander groot voordeel. Door je dak te isoleren, bespaar je namelijk ook een hoop geld. Dat klinkt misschien gek, want het isoleren van je dak kost natuurlijk ook geld, maar op de lange termijn bespaar je zo veel energie, dat je de isolatie er zeker uit kunt halen. Kun je gebruik maken van de subsidie, dan is het laten leggen van dakisolatie in Breda nog veel voordeliger natuurlijk.

Dakisolatie in Breda aan laten leggen

Denk je erover om je dak in Breda te laten isoleren? Twijfel dan niet langer, wij van MVH-Dakwerken helpen je daar graag bij! Zoals we hierboven al beschreven, heeft het laten aanleggen van dakisolatie enorm veel voordelen. Wij zijn professionele dakdekkers en leggen de dakisolatie dan ook snel en vakkundig aan. Zo zorgen we ervoor dat uw woning binnen een mum van tijd veel beter geïsoleerd is!

Wil je dakisolatie in Breda laten plaatsen? Neem contact op!

MVH-Dakwerken is gevestigd in Breda, maar wij zijn actief in vrijwel heel Brabant. Wanneer je dus uit Brabant komt en je dak wilt laten isoleren, kun je zeker bij ons terecht. Verder kunnen we je ook helpen met verschillende andere dakwerken, zoals het repareren en onderhouden van het dak. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan simpelweg contact met ons op!

Offerte aanvragen

Via het onderstaande formulier kunt u informatie opvragen.

Diensten

Wat klanten van ons vinden

Bart Wendriks
Bart Wendriks
04/01/2023
Wij hadden acuut iemand nodig die ons dak kon repareren na een lekkage. Michael had snel tijd, veel begrip voor de situatie. Werkt netjes en hard, geeft ook goede adviezen. Is vooral ook eerlijk. Bij problemen weet ik zeker wie ik kan bellen!
marc eveline schreurs mannien
marc eveline schreurs mannien
11/11/2022
Vakkundig en eerlijk bedrijf. Gevraagde dakwerkzaamheden goed uitgevoerd. De mannen hadden zelfs tijdelijke afdekking netjes teruggelegd, als gevraagd. Hoewel dat niet per sé in werkopdracht zat.
Ronald Verwijmeren
Ronald Verwijmeren
08/11/2022
Michael kwam snel kijken en kon ook bijna direct daarna al aan de slag. Goede prijs en kwaliteit. Harde werker. Aardige man. Zeer tevreden. Binnenkort ook de andere daken aan vervanging toe. Wij weten wel wie dat mag komen doen.
Patricia Dreijer
Patricia Dreijer
31/10/2022
Wat een fantastisch bedrijf. Mijn dakgoten gecoat. Eerlijke communicatie en geen extra werk als dit niet nodig is. Ik raad ze zeker aan.
Joep de Hoon
Joep de Hoon
19/10/2022
Snelle reactie en uitstekend werk.
Mario Knezevic
Mario Knezevic
23/11/2021
Sinds vorig jaar hadden wij lekkage aan de dakranden van ons bedrijf in Spijkenisse. Er is toen een ander bedrijf bij geweest, en de opdracht gegeven om de rand van het dak in delen te doen. Wat een drama. Ik moest een half jaar lang blijven bellen en uiteindelijk is de helft gedaan. Maar ik werd wel gebeld dat ze eigenlijk te weinig in de offerte hadden gerekend. Laten we dan maar nog meer doen om ze tegemoet te komen. Nooit meer gezien. Bellen, zoeken, de een na de ander kwam niet opdagen of vroeg 3x zo veel. Toen zagen wij dat Maikel van MVH dakwerken aan de overkant bezig was. Gevraagd om te komen en ja hoor hij kwam gewoon diezelfde dag. Alles laten zien, offerte binnen no time gekregen en binnen een aantal weken het restant van de dakrand vernieuwd. Wij waren toen zo tevreden dat mijn dochter ook het dak van haar huis (inmiddels 25jaar oud met lekkage) door MVH dakwerken heeft laten doen en wij het dak van ons bedrijf volledig (+600m2) ook hebben laten afmaken. Wij kunnen er weer 20 jaar tegenaan. Prijzen zijn eerlijk en afspraken worden nagekomen. Het kan dus wel. Dankjewel MVH dakwerken. Voor iedereen een aanrader.
Ernst Vollaard
Ernst Vollaard
20/11/2021
Prima werk voor een goede prijs. Snelle communicatie en planning.

Adres

Buitenerf 205
4824HE Breda

Telefoonnummer

(06) 3027-1330

Werktijden

Maandag – Zaterdag
07:00 – 18:00