Uw dakdekker in Oosterhout

Ben je op zoek naar een goed dakdekkersbedrijf in Oosterhout, voor een dakbedekking in Oosterhout van kwaliteit? Dan kan MVH-Dakwerken je gegarandeerd helpen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in dakbedekking en helpen je dan ook graag met bijvoorbeeld een reparatie, of het plegen van onderhoud.

Wij helpen u met een dakreparatie of dakrenovatie in Oosterhout

Een kapot dak kan voor flinke problemen zorgen. Zo kan er een lekkage ontstaan en kan dat vervolgens weer flinke waterschade in je woning verzorgen. Dat is natuurlijk erg vervelend en je wilt dat dan ook te allen tijde voorkomen. Heb je daarom schade aan je dak, of is je dak al erg oud, dan kun je ons het beste zo snel mogelijk inschakelen. Wij zijn expert in het repareren van bijvoorbeeld een daklekkage in Oosterhout en zorgen er zo voor dat je dak er binnen de kortste keren weer prachtig uit ziet. Bij een daklekkage in Oosterhout kun je je misschien wel voorstellen dat een reparatie nodig is, maar ook een dakrenovatie in Oosterhout kan erg belangrijk zijn. Een verouderd dak isoleert namelijk erg slecht en loopt meer risico om kapot te gaan. Voorkomen is beter dan oplossen, daarom is het tijdig verzorgen van een dakrenovatie erg belangrijk. 

Voor een goede dakisolatie in Oosterhout

Een goede dakisolatie is tegenwoordig enorm belangrijk. Isolatie zorgt er immers voor dat je woning de warmte die je stookt vasthoud, waardoor je dus minder hoeft te stoken om de woning te verwarmen. Dat maakt niet alleen dat je veel minder kosten kwijt bent voor het verwarmen van de woning, maar je bent ook duurzaam bezig. Je gebruikt immers minder energie. Meer dan genoeg reden om dakisolatie in je woning in Oosterhout aan te laten brengen dus. Ook daar kunnen wij van MVH-Dakwerken je mee helpen!

Laat lichtkoepels in Oosterhout plaatsen

Lichtkoepels in Oosterhout zijn enorm populair tegenwoordig. Dat is niet zo gek, lichtkoepels zijn namelijk in veel gevallen prachtig in een woning. Denk bijvoorbeeld aan lichtkoepels in de keuken. Door het plaatsen van lichtkoepels krijgt u veel meer lichtinval in uw keuken, waardoor u een prachtig lichte keuken krijgt. Wij van MVH-Dakwerken plaatsen graag een paar lichtkoepels voor uw in uw woning in Oosterhout.

Wij verzorgen uw dakonderhoud in Oosterhout 

Een goed onderhoud van het dak is erg belangrijk, het zorgt er immers voor dat het dak in goede conditie blijft. Zo voorkomt u lekkages en hoeft u niet plotseling grote reparaties uit te voeren, of uw dak te vervangen. Goed dakonderhoud in Oosterhout is dus erg belangrijk en voorkomt grotere problemen.

Neem contact op met onze dakdekker in Oosterhout

Wanneer u op zoek bent naar een goed dakdekkersbedrijf in Oosterhout, kunt u gegarandeerd bij MVH-Dakwerken terecht. Wij hebben erg veel ervaring met het werken op en aan daken en weten dan ook precies hoe we u het beste kunnen helpen. Wanneer u ons inschakelt, komen we eerst een keertje kijken, zodat we weten wat er moet gebeuren. Vervolgens maken we een prijsinschatting voor u en gaan we, mits u akkoord gaat natuurlijk, zo snel mogelijk aan de slag. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op.

Offerte aanvragen

Via het onderstaande formulier kunt u informatie opvragen.

Diensten

Wat klanten van ons vinden

Bas Oorschot
Bas Oorschot
15/06/2022
Geverifieerd
martin prinsze
martin prinsze
15/06/2022
Geverifieerd
Sander Hofmann
Sander Hofmann
02/05/2022
Geverifieerd
Mario Knezevic
Mario Knezevic
23/11/2021
Geverifieerd
Sinds vorig jaar hadden wij lekkage aan de dakranden van ons bedrijf in Spijkenisse. Er is toen een ander bedrijf bij geweest, en de opdracht gegeven om de rand van het dak in delen te doen. Wat een drama. Ik moest een half jaar lang blijven bellen en uiteindelijk is de helft gedaan. Maar ik werd wel gebeld dat ze eigenlijk te weinig in de offerte hadden gerekend. Laten we dan maar nog meer doen om ze tegemoet te komen. Nooit meer gezien. Bellen, zoeken, de een na de ander kwam niet opdagen of vroeg 3x zo veel. Toen zagen wij dat Maikel van MVH dakwerken aan de overkant bezig was. Gevraagd om te komen en ja hoor hij kwam gewoon diezelfde dag. Alles laten zien, offerte binnen no time gekregen en binnen een aantal weken het restant van de dakrand vernieuwd. Wij waren toen zo tevreden dat mijn dochter ook het dak van haar huis (inmiddels 25jaar oud met lekkage) door MVH dakwerken heeft laten doen en wij het dak van ons bedrijf volledig (+600m2) ook hebben laten afmaken. Wij kunnen er weer 20 jaar tegenaan. Prijzen zijn eerlijk en afspraken worden nagekomen. Het kan dus wel. Dankjewel MVH dakwerken. Voor iedereen een aanrader.
Ernst Vollaard
Ernst Vollaard
20/11/2021
Geverifieerd
Prima werk voor een goede prijs. Snelle communicatie en planning.

Adres

Buitenerf 205
4824HE Breda

Telefoonnummer

(06) 3027-1330

Werktijden

Maandag – Zaterdag
07:00 – 18:00