$product_tour_enabled = et_builder_is_product_tour_enabled(); $page_container_style = $product_tour_enabled ? ' style="padding-top: 0px;"' : ''; ?>

Op zoek naar een dakdekker nabij Rijsbergen?

Wanneer je op zoek bent naar een professionele dakdekker in omgeving Rijsbergen, kun je zeker aankloppen bij MVH-Dakwerken. Wij zijn een professioneel dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring, zodat je verzekerd kunt zijn van goede kwaliteit. Onze dakdekkers hebben expertise op het gebied van dakisolatie, dakonderhoud en dakreparaties. Zo kun je voor verschillende dakwerken bij ons terecht.

Dé professionele dakdekker nabij Rijsbergen

Wanneer je last hebt van een lekkage of wilt controleren of er een lekkage is, dan kun je het beste een expert inschakelen. MVH-Dakwerken is dé professionele dakdekker nabij Rijsbergen en wij staan graag voor je klaar. Wanneer je schade op of aan je dak hebt, voeren wij een grondige inspectie voor je uit. Vervolgens maken wij een offerte op maat voor je. Wanneer je akkoord bent met de offerte, zorgen wij dat de nodige reparaties verricht worden.

Dakdekker nodig voor isolatie in Rijsbergen?

Door de hoge energiekosten en stijgende gasprijzen, wordt er steeds meer gekeken naar manieren om een huis te isoleren. Wanneer je jouw dak laat isoleren door onze dakdekker nabij Rijsbergen, voorkom je dat warmte verloren gaat door het dak. Zo blijft je huis op koude dagen lekker warm, zonder hoge stookkosten. Ook helpt goede dakisolatie om je woning koel te houden op warme zomerdagen.

Onderhoud door onze dakdekker nabij Rijsbergen

Wanneer je niet tijdig onderhoud laat uitvoeren op je dak, kan het zijn dat lekkages of schade onopgemerkt blijven. Dit kan op lange termijn voor grote problemen zorgen, waar je niet op zit te wachten. Onze dakdekkers nabij Rijsbergen helpen graag bij het onderhoud aan jouw dak, voor een scherpe prijs. Zo bespaar je op lange termijn ook een hoop kosten en voorkom je ongemakken.

Neem contact op met onze dakdekker nabij Rijsbergen

Heb je een dakdekker in omgeving Rijsbergen nodig voor reparatie of onderhoud? Dan kun je zeker bij ons terecht. Ook voor advies over dakisolatie of de juiste dakbedekking ben je bij ons aan het juiste adres. Wanneer je een afspraak wilt maken of vragen hebt over onze diensten, kun je gerust contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen voor een dakdekker in Rijsbergen

Via het onderstaande formulier kunt u informatie opvragen.

Diensten

Wat klanten van onze dakdekker in Rijsbergen vinden

Bart Wendriks
Bart Wendriks
04/01/2023
Wij hadden acuut iemand nodig die ons dak kon repareren na een lekkage. Michael had snel tijd, veel begrip voor de situatie. Werkt netjes en hard, geeft ook goede adviezen. Is vooral ook eerlijk. Bij problemen weet ik zeker wie ik kan bellen!
marc eveline schreurs mannien
marc eveline schreurs mannien
11/11/2022
Vakkundig en eerlijk bedrijf. Gevraagde dakwerkzaamheden goed uitgevoerd. De mannen hadden zelfs tijdelijke afdekking netjes teruggelegd, als gevraagd. Hoewel dat niet per sé in werkopdracht zat.
Ronald Verwijmeren
Ronald Verwijmeren
08/11/2022
Michael kwam snel kijken en kon ook bijna direct daarna al aan de slag. Goede prijs en kwaliteit. Harde werker. Aardige man. Zeer tevreden. Binnenkort ook de andere daken aan vervanging toe. Wij weten wel wie dat mag komen doen.
Patricia Dreijer
Patricia Dreijer
31/10/2022
Wat een fantastisch bedrijf. Mijn dakgoten gecoat. Eerlijke communicatie en geen extra werk als dit niet nodig is. Ik raad ze zeker aan.
Joep de Hoon
Joep de Hoon
19/10/2022
Snelle reactie en uitstekend werk.
Mario Knezevic
Mario Knezevic
23/11/2021
Sinds vorig jaar hadden wij lekkage aan de dakranden van ons bedrijf in Spijkenisse. Er is toen een ander bedrijf bij geweest, en de opdracht gegeven om de rand van het dak in delen te doen. Wat een drama. Ik moest een half jaar lang blijven bellen en uiteindelijk is de helft gedaan. Maar ik werd wel gebeld dat ze eigenlijk te weinig in de offerte hadden gerekend. Laten we dan maar nog meer doen om ze tegemoet te komen. Nooit meer gezien. Bellen, zoeken, de een na de ander kwam niet opdagen of vroeg 3x zo veel. Toen zagen wij dat Maikel van MVH dakwerken aan de overkant bezig was. Gevraagd om te komen en ja hoor hij kwam gewoon diezelfde dag. Alles laten zien, offerte binnen no time gekregen en binnen een aantal weken het restant van de dakrand vernieuwd. Wij waren toen zo tevreden dat mijn dochter ook het dak van haar huis (inmiddels 25jaar oud met lekkage) door MVH dakwerken heeft laten doen en wij het dak van ons bedrijf volledig (+600m2) ook hebben laten afmaken. Wij kunnen er weer 20 jaar tegenaan. Prijzen zijn eerlijk en afspraken worden nagekomen. Het kan dus wel. Dankjewel MVH dakwerken. Voor iedereen een aanrader.
Ernst Vollaard
Ernst Vollaard
20/11/2021
Prima werk voor een goede prijs. Snelle communicatie en planning.

Adres

Buitenerf 205
4824HE Breda

Telefoonnummer

(06) 3027-1330

Werktijden

Maandag – Zaterdag
07:00 – 18:00