$product_tour_enabled = et_builder_is_product_tour_enabled(); $page_container_style = $product_tour_enabled ? ' style="padding-top: 0px;"' : ''; ?>

Dé dakdekker in omgeving Terheijden

Heb je een dakdekker in de buurt van Terheijden nodig? Bij MVH-Dakwerken helpen we je graag verder. Je kunt namelijk bij ons terecht voor verschillende dakwerken, zoals het repareren van lekkages of het aanleggen van dakbedekking. Bij ons ben je verzekerd van goede kwaliteit en een dak dat er perfect uitziet.

MVH-Dakwerken: professionele dakdekkers in omgeving Terheijden

Wanneer je de hulp van MVH-dakwerken inschakelt, kunnen we jou helpen met verschillende dakwerken. Ben je op zoek naar dakbedekking van goede kwaliteit? Laat je dan adviseren door onze professionele dakdekkers nabij Terheijden. Wij helpen je graag bij het maken van een doordachte keuze, zodat jij heerlijk droog en comfortabel kunt genieten van jouw huis en een stevig dak. Voor advies van een professionele dakdekker in omgeving Terheijden, ben je bij MVH-Dakwerken aan het juiste adres.

Goede isolatie door jouw dakdekker nabij Terheijden

De energiekosten in Nederland zijn ontzettend hoog en ook gasprijzen rijzen de pan uit. Daarom is het verstandig om te zoeken naar manieren om je energiekosten laag te houden. Wil je daarom graag je dak laten isoleren? Jouw dakdekker nabij Terheijden voor dakisolatie vind je bij MVH-Dakwerken. Door het isoleren van je dak, zorg je ervoor dat warmte in je woning niet verloren gaat uit het dak. Zo hoef je minder te stoken op koude dagen en gebruik je dus minder elektriciteit en gas.

Dakonderhoud door jouw dakdekker nabij Terheijden

Het plegen van dakonderhoud is een vervelende en lastige klus als je geen ervaring hebt. Daarom is het verstandig om een expert in dakonderhoud te raadplegen. Ben je op zoek naar een dakdekker nabij Terheijden voor jouw dakonderhoud? Dan ben je bij MVH-Dakwerken aan het juiste adres. Wij voeren een dakinspectie voor je uit en repareren nodige schade aan je dak. Dit alles doen we in goed overleg, want een transparante werkwijze is erg belangrijk voor ons.

Neem contact op met dé dakdekker in omgeving Terheijden

Heb je een dakdekker nabij Terheijden nodig voor dakisolatie, onderhoud of reparaties? Bij MVH-Dakwerken staan we graag voor je klaar. Door onze vestiging in Breda, kunnen we snel op locatie in Terheijden staan. Daarnaast zijn we werkzaam door heel Brabant. Heb je meer informatie nodig over onze diensten of wil je een afspraak plannen? Neem dan eens contact met ons op.

Offerte aanvragen

Via het onderstaande formulier kunt u informatie opvragen.

Diensten

Wat klanten van ons vinden

Bart Wendriks
Bart Wendriks
04/01/2023
Wij hadden acuut iemand nodig die ons dak kon repareren na een lekkage. Michael had snel tijd, veel begrip voor de situatie. Werkt netjes en hard, geeft ook goede adviezen. Is vooral ook eerlijk. Bij problemen weet ik zeker wie ik kan bellen!
marc eveline schreurs mannien
marc eveline schreurs mannien
11/11/2022
Vakkundig en eerlijk bedrijf. Gevraagde dakwerkzaamheden goed uitgevoerd. De mannen hadden zelfs tijdelijke afdekking netjes teruggelegd, als gevraagd. Hoewel dat niet per sé in werkopdracht zat.
Ronald Verwijmeren
Ronald Verwijmeren
08/11/2022
Michael kwam snel kijken en kon ook bijna direct daarna al aan de slag. Goede prijs en kwaliteit. Harde werker. Aardige man. Zeer tevreden. Binnenkort ook de andere daken aan vervanging toe. Wij weten wel wie dat mag komen doen.
Patricia Dreijer
Patricia Dreijer
31/10/2022
Wat een fantastisch bedrijf. Mijn dakgoten gecoat. Eerlijke communicatie en geen extra werk als dit niet nodig is. Ik raad ze zeker aan.
Joep de Hoon
Joep de Hoon
19/10/2022
Snelle reactie en uitstekend werk.
Mario Knezevic
Mario Knezevic
23/11/2021
Sinds vorig jaar hadden wij lekkage aan de dakranden van ons bedrijf in Spijkenisse. Er is toen een ander bedrijf bij geweest, en de opdracht gegeven om de rand van het dak in delen te doen. Wat een drama. Ik moest een half jaar lang blijven bellen en uiteindelijk is de helft gedaan. Maar ik werd wel gebeld dat ze eigenlijk te weinig in de offerte hadden gerekend. Laten we dan maar nog meer doen om ze tegemoet te komen. Nooit meer gezien. Bellen, zoeken, de een na de ander kwam niet opdagen of vroeg 3x zo veel. Toen zagen wij dat Maikel van MVH dakwerken aan de overkant bezig was. Gevraagd om te komen en ja hoor hij kwam gewoon diezelfde dag. Alles laten zien, offerte binnen no time gekregen en binnen een aantal weken het restant van de dakrand vernieuwd. Wij waren toen zo tevreden dat mijn dochter ook het dak van haar huis (inmiddels 25jaar oud met lekkage) door MVH dakwerken heeft laten doen en wij het dak van ons bedrijf volledig (+600m2) ook hebben laten afmaken. Wij kunnen er weer 20 jaar tegenaan. Prijzen zijn eerlijk en afspraken worden nagekomen. Het kan dus wel. Dankjewel MVH dakwerken. Voor iedereen een aanrader.
Ernst Vollaard
Ernst Vollaard
20/11/2021
Prima werk voor een goede prijs. Snelle communicatie en planning.

Adres

Buitenerf 205
4824HE Breda

Telefoonnummer

(06) 3027-1330

Werktijden

Maandag – Zaterdag
07:00 – 18:00