$product_tour_enabled = et_builder_is_product_tour_enabled(); $page_container_style = $product_tour_enabled ? ' style="padding-top: 0px;"' : ''; ?>

Dé dakdekker van Rijen en omgeving

Een goede dakdekker in Rijen is onmisbaar. Als dakdekkersbedrijf kunnen we je immers goed helpen met onderhanden het repareren en onderhouden van je dak. Wij van MVH-Dakwerken hebben jarenlange ervaring in dakwerken en weten dan ook precies hoe we je het beste kunnen helpen.

Ons dakdekkersbedrijf helpt met een dakreparatie in Rijen

Een kapot dak? Dat is enorm vervelend, je krijgt dan immers te maken met een daklekkage in je huis in Rijen en dat kan voor flink veel schade zorgen. Een flinke regenbui en je woning en inboedel kunnen al beschadigen. Het is dan ook zaak om een daklekkage in Rijen zo snel mogelijk op te lossen. Zo voorkom je dat je woning veel schade oploopt. Ook wanneer je dak oud is, is het belangrijk om de dakbedekking in Rijen goed te checken. Oude daken lopen namelijk meer risico om stuk te gaan en dan kan een dakrenovatie in Rijen nodig zijn. Zorg er dus voor dat je je oude dak in Rijen regelmatig na laat kijken.

Wij zorgen voor goede dakisolatie in Rijen

Een goede dakisolatie is tegenwoordig noodzakelijk. Dit zorgt er immers voor dat je huis de warmte vasthoud en dat je dus minder hoeft te stoken. Zo bespaar je een hoop geld en ben je duurzaam bezig. Een goede dakisolatie in Rijen hebben wij van MVH-Dakwerken daarbij zo gelegd. 

Dakonderhoud door ons dakdekkersbedrijf in Rijen

Goed onderhoud voorkomt grotere problemen op de langere termijn. Dakonderhoud is dan ook enorm belangrijk om jaarlijks uit te laten voeren. Wanneer je ons inschakelt voor het dakonderhoud van jouw dak in Rijen, controleren we je hele dak grondig. Zo gaan we na of het dak nog in goede conditie is, of dat er iets aan moet veranderen, of iets gerepareerd moet worden. Zo voorkomen we grote schade.

Neem contact op met onze dakdekker in Rijen

Wanneer je op zoek bent naar een goede dakdekker voor jouw dakbedekking in Rijen, kun je gegarandeerd bij MVH-Dakwerken terecht. Wij kunnen je helpen met het plaatsen van de juiste dakbedekking, met het isoleren van je dak, of het plaatsen van lichtkoepels en nog veel meer. Zo zorgen we ervoor dat er altijd een expert voor je klaar staat. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan eens contact met ons op.

Offerte aanvragen

Via het onderstaande formulier kunt u informatie opvragen.

Diensten

Wat klanten van ons vinden

Bart Wendriks
Bart Wendriks
04/01/2023
Wij hadden acuut iemand nodig die ons dak kon repareren na een lekkage. Michael had snel tijd, veel begrip voor de situatie. Werkt netjes en hard, geeft ook goede adviezen. Is vooral ook eerlijk. Bij problemen weet ik zeker wie ik kan bellen!
marc eveline schreurs mannien
marc eveline schreurs mannien
11/11/2022
Vakkundig en eerlijk bedrijf. Gevraagde dakwerkzaamheden goed uitgevoerd. De mannen hadden zelfs tijdelijke afdekking netjes teruggelegd, als gevraagd. Hoewel dat niet per sé in werkopdracht zat.
Ronald Verwijmeren
Ronald Verwijmeren
08/11/2022
Michael kwam snel kijken en kon ook bijna direct daarna al aan de slag. Goede prijs en kwaliteit. Harde werker. Aardige man. Zeer tevreden. Binnenkort ook de andere daken aan vervanging toe. Wij weten wel wie dat mag komen doen.
Patricia Dreijer
Patricia Dreijer
31/10/2022
Wat een fantastisch bedrijf. Mijn dakgoten gecoat. Eerlijke communicatie en geen extra werk als dit niet nodig is. Ik raad ze zeker aan.
Joep de Hoon
Joep de Hoon
19/10/2022
Snelle reactie en uitstekend werk.
Mario Knezevic
Mario Knezevic
23/11/2021
Sinds vorig jaar hadden wij lekkage aan de dakranden van ons bedrijf in Spijkenisse. Er is toen een ander bedrijf bij geweest, en de opdracht gegeven om de rand van het dak in delen te doen. Wat een drama. Ik moest een half jaar lang blijven bellen en uiteindelijk is de helft gedaan. Maar ik werd wel gebeld dat ze eigenlijk te weinig in de offerte hadden gerekend. Laten we dan maar nog meer doen om ze tegemoet te komen. Nooit meer gezien. Bellen, zoeken, de een na de ander kwam niet opdagen of vroeg 3x zo veel. Toen zagen wij dat Maikel van MVH dakwerken aan de overkant bezig was. Gevraagd om te komen en ja hoor hij kwam gewoon diezelfde dag. Alles laten zien, offerte binnen no time gekregen en binnen een aantal weken het restant van de dakrand vernieuwd. Wij waren toen zo tevreden dat mijn dochter ook het dak van haar huis (inmiddels 25jaar oud met lekkage) door MVH dakwerken heeft laten doen en wij het dak van ons bedrijf volledig (+600m2) ook hebben laten afmaken. Wij kunnen er weer 20 jaar tegenaan. Prijzen zijn eerlijk en afspraken worden nagekomen. Het kan dus wel. Dankjewel MVH dakwerken. Voor iedereen een aanrader.
Ernst Vollaard
Ernst Vollaard
20/11/2021
Prima werk voor een goede prijs. Snelle communicatie en planning.

Adres

Buitenerf 205
4824HE Breda

Telefoonnummer

(06) 3027-1330

Werktijden

Maandag – Zaterdag
07:00 – 18:00