Uw dakdekker in Dongen

Bent u op zoek naar een goede dakdekker in Dongen? Dan hoeft u niet verder te zoeken, MVH-Dakwerken is namelijk een professioneel dakdekkersbedrijf nabij Dongen. Wij zijn gevestigd in Breda en zitten dus erg dichtbij Dongen. Zo staan we altijd voor u klaar.

MVH-Dakwerken voor een dakreparatie in Dongen

Wanneer je te maken krijgt met een daklekkage in Dongen, is natuurlijk een dakreparatie nodig. Een daklekkage is dan ook enorm vervelend, het zorgt immers voor een natte woning en een natte inboedel en kan flinke waterschade veroorzaken. Daarom is het verstandig om een lekkage zo snel mogelijk te laten repareren. Wanneer je een daklekkage in Dongen hebt, kun je ons direct inschakelen. Wij komen dan zo snel mogelijk de lekkage repareren, zodat je nooit met een kapot dak zit. 

Wij zorgen voor een goede dakisolatie in Dongen

Een goede dakisolatie is tegenwoordig erg belangrijk. Het zorgt er namelijk voor dat je woning de warmte, die wordt opgewekt door warmte installaties, vasthoud. Dat zorgt ervoor dat je minder hoeft te stoken en dus ook minder energie en gas verbruikt voor het verwarmen van je woning. Dat scheelt een hoop, energie en gas is momenteel immers hartstikke duur en met een goede dakisolatie kun je veel geld besparen. Daarbij is een goede isolatie ook beter voor het milieu.

Goed dakonderhoud in Dongen

Zorg je voor goed en regelmatig dakonderhoud, dan kun je er zeker van zijn dat je dat in goede conditie blijft. Wanneer wij dakonderhoud uitvoeren, repareren we kleine schades en controleren we de staat van het dak. Zo zorgen we ervoor dat het dak in goede conditie blijft en dat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele grote schade. Fijn, dat maakt immers dat je niet onverwacht voor hoge kosten komt te staan. Wil je graag regelmatig dakonderhoud in Dongen laten plegen? Wij van MVH-Dakwerken komen dat graag voor je doen en zorgen er dan natuurlijk voor dat je dak in perfecte staat achter blijft.

Neem contact op met onze dakdekker in Dongen en omgeving

Als je op zoek bent naar een goed dakdekkersbedrijf in Dongen, kun je zeker bij MVH-Dakwerken terecht. Wij kunnen je helpen met allerlei soorten dakwerken. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van lichtkoepels, of dakisolatie. Wij komen altijd eerst even langs, waarna we een prijsopgave geven en, als je akkoord gaat, zo snel mogelijk aan de slag gaan. Zo kunnen we je op de best mogelijke manier helpen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan eens contact met ons op.

Offerte aanvragen

Via het onderstaande formulier kunt u informatie opvragen.

Diensten

Wat klanten van ons vinden

Bas Oorschot
Bas Oorschot
15/06/2022
Geverifieerd
martin prinsze
martin prinsze
15/06/2022
Geverifieerd
Sander Hofmann
Sander Hofmann
02/05/2022
Geverifieerd
Mario Knezevic
Mario Knezevic
23/11/2021
Geverifieerd
Sinds vorig jaar hadden wij lekkage aan de dakranden van ons bedrijf in Spijkenisse. Er is toen een ander bedrijf bij geweest, en de opdracht gegeven om de rand van het dak in delen te doen. Wat een drama. Ik moest een half jaar lang blijven bellen en uiteindelijk is de helft gedaan. Maar ik werd wel gebeld dat ze eigenlijk te weinig in de offerte hadden gerekend. Laten we dan maar nog meer doen om ze tegemoet te komen. Nooit meer gezien. Bellen, zoeken, de een na de ander kwam niet opdagen of vroeg 3x zo veel. Toen zagen wij dat Maikel van MVH dakwerken aan de overkant bezig was. Gevraagd om te komen en ja hoor hij kwam gewoon diezelfde dag. Alles laten zien, offerte binnen no time gekregen en binnen een aantal weken het restant van de dakrand vernieuwd. Wij waren toen zo tevreden dat mijn dochter ook het dak van haar huis (inmiddels 25jaar oud met lekkage) door MVH dakwerken heeft laten doen en wij het dak van ons bedrijf volledig (+600m2) ook hebben laten afmaken. Wij kunnen er weer 20 jaar tegenaan. Prijzen zijn eerlijk en afspraken worden nagekomen. Het kan dus wel. Dankjewel MVH dakwerken. Voor iedereen een aanrader.
Ernst Vollaard
Ernst Vollaard
20/11/2021
Geverifieerd
Prima werk voor een goede prijs. Snelle communicatie en planning.

Adres

Buitenerf 205
4824HE Breda

Telefoonnummer

(06) 3027-1330

Werktijden

Maandag – Zaterdag
07:00 – 18:00