$product_tour_enabled = et_builder_is_product_tour_enabled(); $page_container_style = $product_tour_enabled ? ' style="padding-top: 0px;"' : ''; ?>

Uw dakdekker in Dongen

Bent u op zoek naar een goede dakdekker in Dongen? Dan hoeft u niet verder te zoeken, MVH-Dakwerken is namelijk een professioneel dakdekkersbedrijf nabij Dongen. Wij zijn gevestigd in Breda en zitten dus erg dichtbij Dongen. Zo staan we altijd voor u klaar.

MVH-Dakwerken voor een dakreparatie in Dongen

Wanneer je te maken krijgt met een daklekkage in Dongen, is er een dakreparatie nodig. Een daklekkage is dan ook enorm vervelend; het kan veel waterschade aan je woning en inboedel veroorzaken. Daarom is het verstandig om een daklekkage in Dongen zo snel mogelijk te laten repareren. Onze dakdekker kun je direct inschakelen voor een dakreparatie in Dongen. Wij komen het dak zo snel mogelijk repareren en zorgen ervoor dat je in de toekomst een daklekkage in Dongen zo goed mogelijk voorkomt.

De voordelen van dakreparatie in Dongen

Wat zijn nou precies de voordelen van een dakreparatie in Dongen? Zoals we al eerder benoemden, voorkomt het tijdig uit laten voeren van een reparatie dat de schade van kwaad tot erger gaat. Zo kunnen kleine scheurtjes steeds groter worden, waardoor er uiteindelijk een lekkage ontstaat. Een dakdekker van MVH Dakwerken voert graag de dakreparatie in Dongen voor je uit om dergelijke nare gevolgen te voorkomen.
Een dakreparatie in Dongen zorgt er niet alleen voor dat je eerder voorkomt dan geneest; het zorgt er ook voor dat het dak goed onderhouden blijft en beter isoleert. Een goed geïsoleerd dak heeft als voordeel dat je minder geld kwijt bent aan stookkosten, omdat de warmte beter in huis blijft hangen. Bovendien houdt het de woning in de zomer beter koel, waardoor je de airco of ventilator niet zo hard en lang hoeft te laten draaien.

Laat door een professionele dakdekker uw dakreparatie in Dongen uitvoeren en je kunt van al deze voordelen genieten.

Wij zorgen voor een goede dakisolatie in Dongen

Een goede dakisolatie van je woning in Dongen is tegenwoordig erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat jouw woning de warmte, die wordt opgewekt door warmte installaties, beter vasthoud. Daardoor hoef je minder gas te stoken of energie te verbruiken; het laten uitvoeren van dakisolatie in Dongen bespaart je daarom op de lange termijn veel geld. Ons dakdekkerbedrijf nabij Dongen kan je snel en goed helpen, zodat ook jij kunt genieten van de voordelen van dakisolatie!

Dakisolatie: waarom is het belangrijk?

Wanneer we aan isolatie denken, dan zullen we niet zo snel aan ons dak denken. Dakisolatie in Dongen is echter van groot belang om de warmte in huis goed vast te houden. Hoe werkt dat nu precies? Het is zeker zo dat een goed geïsoleerd dak ervoor zorgt dat warmte die door een verwarming opgewekt wordt beter blijft hangen. Een dak dat niet voorzien is van goede isolatie, laat die warmte namelijk snel ontsnappen. Dakisolatie in Dongen voorkomt dit. Bovendien is het zo dat dakisolatie je huis in Dongen tijdens de warme zomers een stuk koeler houdt. Zoals het dak in de winter warmte beter vasthoudt, houdt het dak het huis in de zomer koel. 
Door te kiezen voor dakisolatie door een professionele dakdekker in Dongen, kun je op de lange termijn veel geld besparen op je gas- en energierekening. De investering verdient zich daarom zeker terug. Daarnaast betekent de investering in dakisolatie, dat het huis in Donge meer waard wordt. Het energielabel gaat erdoor omhoog, omdat er minder gestookt of verkoeld hoeft te worden om een aangename temperatuur te bereiken.

Wil je jouw dak laten isoleren door ons dakdekkersbedrijf in Dongen? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Goed dakonderhoud door ons dakdekkersbedrijf in Dongen

Zorg je voor goed en regelmatig dakonderhoud in Dongen, dan kun je er zeker van zijn dat je dak in goede conditie blijft. Wanneer onze dakdekker dakonderhoud in Dongen uitvoert, dan kunnen er direct kleine reparaties uitgevoerd worden. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over schade met vervelende gevolgen. Goed dakonderhoud door ons dakdekkersbedrijf in Dongen voorkomt een hoop hoge kosten die je kwijt bent als je bijvoorbeeld een daklekkage in Dongen krijgt door achterstallig onderhoud. Wil je regelmatig door ons dakdekkerbedrijf dakonderhoud in Dongen laten plegen? Onze dakdekker van MVH-Dakwerken komt dit graag voor je doen en laat je dak in perfecte staat achter. Dat is de kwaliteit en service die je mag verwachten van hét dakdekkersbedrijf van Dongen en omgeving!

Neem contact op met onze dakdekker in Dongen en omgeving

Als je op zoek bent naar een goed dakdekkersbedrijf in Dongen, kun je zeker bij MVH-Dakwerken terecht. Onze dakdekker helpt je met allerlei soorten dakwerken. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van lichtkoepels, dakisolatie, het leggen van dakbedekking in Dongen of het uitvoeren van een dakrenovatie of dakreparatie. Wij komen altijd eerst even langs, waarna we een prijsopgave geven en, als je akkoord gaat, zo snel mogelijk aan de slag gaan. Zo kan ons dakdekkersbedrijf in Dongen je op de best mogelijke manier helpen. Wil je weten wat  onze dakdekker voor jou kan doen? Neem dan gerust contact met ons op!

Offerte aanvragen voor uw dakreparatie in Dongen vinden

Via het onderstaande formulier kunt u informatie opvragen.

Diensten

Wat klanten van onze dakdekker in Dongen vinden

Bart Wendriks
Bart Wendriks
04/01/2023
Wij hadden acuut iemand nodig die ons dak kon repareren na een lekkage. Michael had snel tijd, veel begrip voor de situatie. Werkt netjes en hard, geeft ook goede adviezen. Is vooral ook eerlijk. Bij problemen weet ik zeker wie ik kan bellen!
marc eveline schreurs mannien
marc eveline schreurs mannien
11/11/2022
Vakkundig en eerlijk bedrijf. Gevraagde dakwerkzaamheden goed uitgevoerd. De mannen hadden zelfs tijdelijke afdekking netjes teruggelegd, als gevraagd. Hoewel dat niet per sé in werkopdracht zat.
Ronald Verwijmeren
Ronald Verwijmeren
08/11/2022
Michael kwam snel kijken en kon ook bijna direct daarna al aan de slag. Goede prijs en kwaliteit. Harde werker. Aardige man. Zeer tevreden. Binnenkort ook de andere daken aan vervanging toe. Wij weten wel wie dat mag komen doen.
Patricia Dreijer
Patricia Dreijer
31/10/2022
Wat een fantastisch bedrijf. Mijn dakgoten gecoat. Eerlijke communicatie en geen extra werk als dit niet nodig is. Ik raad ze zeker aan.
Joep de Hoon
Joep de Hoon
19/10/2022
Snelle reactie en uitstekend werk.
Mario Knezevic
Mario Knezevic
23/11/2021
Sinds vorig jaar hadden wij lekkage aan de dakranden van ons bedrijf in Spijkenisse. Er is toen een ander bedrijf bij geweest, en de opdracht gegeven om de rand van het dak in delen te doen. Wat een drama. Ik moest een half jaar lang blijven bellen en uiteindelijk is de helft gedaan. Maar ik werd wel gebeld dat ze eigenlijk te weinig in de offerte hadden gerekend. Laten we dan maar nog meer doen om ze tegemoet te komen. Nooit meer gezien. Bellen, zoeken, de een na de ander kwam niet opdagen of vroeg 3x zo veel. Toen zagen wij dat Maikel van MVH dakwerken aan de overkant bezig was. Gevraagd om te komen en ja hoor hij kwam gewoon diezelfde dag. Alles laten zien, offerte binnen no time gekregen en binnen een aantal weken het restant van de dakrand vernieuwd. Wij waren toen zo tevreden dat mijn dochter ook het dak van haar huis (inmiddels 25jaar oud met lekkage) door MVH dakwerken heeft laten doen en wij het dak van ons bedrijf volledig (+600m2) ook hebben laten afmaken. Wij kunnen er weer 20 jaar tegenaan. Prijzen zijn eerlijk en afspraken worden nagekomen. Het kan dus wel. Dankjewel MVH dakwerken. Voor iedereen een aanrader.
Ernst Vollaard
Ernst Vollaard
20/11/2021
Prima werk voor een goede prijs. Snelle communicatie en planning.

Adres

Buitenerf 205
4824HE Breda

Telefoonnummer

(06) 3027-1330

Werktijden

Maandag – Zaterdag
07:00 – 18:00