$product_tour_enabled = et_builder_is_product_tour_enabled(); $page_container_style = $product_tour_enabled ? ' style="padding-top: 0px;"' : ''; ?>

Dé dakdekker in Breda en omstreken

Een goede dakdekker in Breda kan u helpen met allerlei zaken op het dak. Zo kan een goed dakdekkersbedrijf in Breda een dakrenovatie of dakreparatie verzorgen, of juist een goede dakisolatie. De juiste dakbedekking in Breda is cruciaal voor een goede en comfortabele woning. Ben je op zoek naar een goed dakdekkersbedrijf in de buurt van Breda? Dan kun je zeker bij ons terecht!

Wij helpen u met een dakrenovatie of dakreparatie in Breda

Een kapot of versleten dak is enorm vervelend en het kan voor een hoop schade en gedoe zorgen. Zo kan een kapot dak bijvoorbeeld voor een daklekkage in Breda zorgen, waardoor je woning een hoop waterschade kan oplopen. Dat wil je natuurlijk koste wat het kost voorkomen en dus is het verstandig om op tijd een dakdekker nabij Breda in te schakelen. Zorg voor een tijdige dakrenovatie in Breda wanneer je dak verouderd is en laat bij schade zo snel mogelijk een dakreparatie uitvoeren. Onze dakdekker in Breda helpt je hier graag bij; we zijn snel ter plaatse en leveren de beste kwaliteit en service.

Een goede dakisolatie in Breda houd warmte vast

Het gebruik van energie en gas wordt steeds duurder, waardoor je het liefst zo min mogelijk gebruik maakt van de verwarming. Meer dan voldoende reden dus om een goede dakisolatie in Breda te laten verzorgen. Een goede dakisolatie zorgt ervoor dat je woning minder warmte verliest, waardoor je ook minder hoeft te stoken. Dat is niet alleen fijn voor je portemonnee, maar ook voor de natuur. Een goede dakisolatie in Breda laat je uitvoeren door onze dakdekker; wij zijn hét dakdekkersbedrijf nabij Breda dat je zoekt voor je dakisolatie!

Hulp nodig met het dakonderhoud? Kies voor onze dakdekker nabij Breda! 

Dakonderhoud is niet iets dat je zomaar doet. Het kost behoorlijk wat werk en je moet de kleinste details weten op te sporen. Ons dakdekkersbedrijf nabij Breda, MVH-Dakwerken, zijn expert in het onderhouden van daken en weten dan ook precies waar we op moeten letten. Zo gaan wij bij een jaarlijks dakonderhoud op zoek naar scheurtjes en gebreken, waardoor we precies kunnen zien in welke staat het dak is en of er wat aan het dak moet worden gedaan. Mocht we schade constateren, kunnen we direct een dakreparatie of dakrenovatie in Breda voor u uitvoeren. Zo voorkomen we nare gevolgen zoals een daklekkage met alle gevolgen van dien voor uw woning in Breda.

Neem contact op met onze dakdekker nabij Breda

Ben je op zoek naar een goede dakdekker of een goed dakdekkersbedrijf in Breda, dan kun je zeker terecht bij MVH-Dakwerken. Of het nu gaat om het plaatsen van lichtkoepels in het dak, om het leggen van dakisolatie, dakreparatie of een volledige dakrenovatie in Breda, wij kunnen je gegarandeerd helpen. Voordat we echt aan de slag gaan, komen we graag een keertje kijken, waarna we een plan van aanpak en een prijsopgave maken. Vervolgens gaan we aan het werk en zorgen we ervoor dat het dak binnen de kortste keren weer in topconditie is. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen voor uw dakreparatie in Breda

Via het onderstaande formulier kunt u informatie opvragen.

Diensten

Wat klanten van onze dakdekker nabij Breda vinden

Bart Wendriks
Bart Wendriks
04/01/2023
Wij hadden acuut iemand nodig die ons dak kon repareren na een lekkage. Michael had snel tijd, veel begrip voor de situatie. Werkt netjes en hard, geeft ook goede adviezen. Is vooral ook eerlijk. Bij problemen weet ik zeker wie ik kan bellen!
marc eveline schreurs mannien
marc eveline schreurs mannien
11/11/2022
Vakkundig en eerlijk bedrijf. Gevraagde dakwerkzaamheden goed uitgevoerd. De mannen hadden zelfs tijdelijke afdekking netjes teruggelegd, als gevraagd. Hoewel dat niet per sé in werkopdracht zat.
Ronald Verwijmeren
Ronald Verwijmeren
08/11/2022
Michael kwam snel kijken en kon ook bijna direct daarna al aan de slag. Goede prijs en kwaliteit. Harde werker. Aardige man. Zeer tevreden. Binnenkort ook de andere daken aan vervanging toe. Wij weten wel wie dat mag komen doen.
Patricia Dreijer
Patricia Dreijer
31/10/2022
Wat een fantastisch bedrijf. Mijn dakgoten gecoat. Eerlijke communicatie en geen extra werk als dit niet nodig is. Ik raad ze zeker aan.
Joep de Hoon
Joep de Hoon
19/10/2022
Snelle reactie en uitstekend werk.
Mario Knezevic
Mario Knezevic
23/11/2021
Sinds vorig jaar hadden wij lekkage aan de dakranden van ons bedrijf in Spijkenisse. Er is toen een ander bedrijf bij geweest, en de opdracht gegeven om de rand van het dak in delen te doen. Wat een drama. Ik moest een half jaar lang blijven bellen en uiteindelijk is de helft gedaan. Maar ik werd wel gebeld dat ze eigenlijk te weinig in de offerte hadden gerekend. Laten we dan maar nog meer doen om ze tegemoet te komen. Nooit meer gezien. Bellen, zoeken, de een na de ander kwam niet opdagen of vroeg 3x zo veel. Toen zagen wij dat Maikel van MVH dakwerken aan de overkant bezig was. Gevraagd om te komen en ja hoor hij kwam gewoon diezelfde dag. Alles laten zien, offerte binnen no time gekregen en binnen een aantal weken het restant van de dakrand vernieuwd. Wij waren toen zo tevreden dat mijn dochter ook het dak van haar huis (inmiddels 25jaar oud met lekkage) door MVH dakwerken heeft laten doen en wij het dak van ons bedrijf volledig (+600m2) ook hebben laten afmaken. Wij kunnen er weer 20 jaar tegenaan. Prijzen zijn eerlijk en afspraken worden nagekomen. Het kan dus wel. Dankjewel MVH dakwerken. Voor iedereen een aanrader.
Ernst Vollaard
Ernst Vollaard
20/11/2021
Prima werk voor een goede prijs. Snelle communicatie en planning.

Adres

Buitenerf 205
4824HE Breda

Telefoonnummer

(06) 3027-1330

Werktijden

Maandag – Zaterdag
07:00 – 18:00