$product_tour_enabled = et_builder_is_product_tour_enabled(); $page_container_style = $product_tour_enabled ? ' style="padding-top: 0px;"' : ''; ?>

Dakdekker Zevenbergen

Bent u opzoek naar een professionele dakdekker in Zevenbergen? Dan bent u bij MVH Dakwerken aan het juiste adres. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het leggen van dakbedekking, het isoleren van uw dak, het dichten van daklekkages en het compleet renoveren van uw dak. Wilt u contact met een professioneel dakdekkersbedrijf in Zevenbergen waar ze weten van aanpakken? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Contact opnemen kan bij ons geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

Dakdekker in de buurt van Zevenbergen

Mocht u last hebben van een lekkage aan uw dak of u zou wilt u dit laten controleren? Neem dan contact op met Dakdekkersbedrijf MVH Dakwerken. Onze dakdekker in Zevenbergen controleert uw gehele dak grondig en u krijgt hierna een op maat gemaakte offerte doorgestuurd. Deze offerte is geheel vrijblijvend en u krijgt een gespecificeerd overzicht van welke werkzaamheden worden verricht en tegen welke prijs. Ons dakdekbedrijf is naast Zevenbergen in verschillende regio’s werkzaam, bijvoorbeeld Dongen, Etten-leur, Rijen, Oosterhout en Gilze.

Het belang van de juiste isolatie

Voor uw dakbedekking rondom Zevenbergen kunt u ons ook contacteren. Mocht er een nieuwe dakbedekking gelegd moeten worden of een dakrenovatie uitgevoerd moeten worden, dan helpt onze dakdekker in Zevenbergen u graag. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een hoop andere diensten; nu de gas en olieprijzen stijgen, is het verstandig om de isolatie van uw huis te verbeteren. Warme lucht stijgt op en het dak is een deel van het huis waar veel warmte verloren gaat. Wanneer het dak op correcte wijze geïsoleerd wordt, zult u dit merken bij de maandelijkse gas- en energierekening. Zo blijft uw huis in de winter lekker warm en in de zomer kost het minder energie om het huis te verkoelen – dat allemaal dankzij een goede dakisolatie. Laat je dakbedekking in Zevenbergen daarom isoleren door ons professioneel dakdekkersbedrijf.

Onderhoud is bij daken van groot belang

Wanneer uw dak niet regelmatig gecontroleerd of onderhouden wordt, kan er een daklekkage in uw woning in Zevenbergen ontstaan. Dit moet worden gerepareerd door een vakkundig dakdekkersbedrijf in de omgeving van Zevenbergen. Wij adviseren altijd om uw dak met enige regelmaat te onderhouden om lekkages te voorkomen. Op deze manier bespaart u op de lange termijn een hoop kosten. Daklekkages kunnen binnenshuis een hoop schade achterlaten: het vocht kan in uw muren en meubels trekken en het herstel hiervan kan vaak flink in de kosten oplopen. Heeft u graag uw complete dak vakkundig geïnspecteerd, onderhouden of gerenoveerd? Aarzel dan niet om geheel vrijblijvend contact met MVH Dakwerken op te nemen; onze dakdekker in Zevenbergen komt met liefde langs om te bespreken wat hij voor u kan doen.

Offerte aanvragen voor uw dakdekker in Rijsbergen

Via het onderstaande formulier kunt u informatie opvragen.

Diensten

Wat klanten van onze dakdekker in Zevenbergen vinden

Bart Wendriks
Bart Wendriks
04/01/2023
Wij hadden acuut iemand nodig die ons dak kon repareren na een lekkage. Michael had snel tijd, veel begrip voor de situatie. Werkt netjes en hard, geeft ook goede adviezen. Is vooral ook eerlijk. Bij problemen weet ik zeker wie ik kan bellen!
marc eveline schreurs mannien
marc eveline schreurs mannien
11/11/2022
Vakkundig en eerlijk bedrijf. Gevraagde dakwerkzaamheden goed uitgevoerd. De mannen hadden zelfs tijdelijke afdekking netjes teruggelegd, als gevraagd. Hoewel dat niet per sé in werkopdracht zat.
Ronald Verwijmeren
Ronald Verwijmeren
08/11/2022
Michael kwam snel kijken en kon ook bijna direct daarna al aan de slag. Goede prijs en kwaliteit. Harde werker. Aardige man. Zeer tevreden. Binnenkort ook de andere daken aan vervanging toe. Wij weten wel wie dat mag komen doen.
Patricia Dreijer
Patricia Dreijer
31/10/2022
Wat een fantastisch bedrijf. Mijn dakgoten gecoat. Eerlijke communicatie en geen extra werk als dit niet nodig is. Ik raad ze zeker aan.
Joep de Hoon
Joep de Hoon
19/10/2022
Snelle reactie en uitstekend werk.
Mario Knezevic
Mario Knezevic
23/11/2021
Sinds vorig jaar hadden wij lekkage aan de dakranden van ons bedrijf in Spijkenisse. Er is toen een ander bedrijf bij geweest, en de opdracht gegeven om de rand van het dak in delen te doen. Wat een drama. Ik moest een half jaar lang blijven bellen en uiteindelijk is de helft gedaan. Maar ik werd wel gebeld dat ze eigenlijk te weinig in de offerte hadden gerekend. Laten we dan maar nog meer doen om ze tegemoet te komen. Nooit meer gezien. Bellen, zoeken, de een na de ander kwam niet opdagen of vroeg 3x zo veel. Toen zagen wij dat Maikel van MVH dakwerken aan de overkant bezig was. Gevraagd om te komen en ja hoor hij kwam gewoon diezelfde dag. Alles laten zien, offerte binnen no time gekregen en binnen een aantal weken het restant van de dakrand vernieuwd. Wij waren toen zo tevreden dat mijn dochter ook het dak van haar huis (inmiddels 25jaar oud met lekkage) door MVH dakwerken heeft laten doen en wij het dak van ons bedrijf volledig (+600m2) ook hebben laten afmaken. Wij kunnen er weer 20 jaar tegenaan. Prijzen zijn eerlijk en afspraken worden nagekomen. Het kan dus wel. Dankjewel MVH dakwerken. Voor iedereen een aanrader.
Ernst Vollaard
Ernst Vollaard
20/11/2021
Prima werk voor een goede prijs. Snelle communicatie en planning.

Adres

Buitenerf 205
4824HE Breda

Telefoonnummer

(06) 3027-1330

Werktijden

Maandag – Zaterdag
07:00 – 18:00