$product_tour_enabled = et_builder_is_product_tour_enabled(); $page_container_style = $product_tour_enabled ? ' style="padding-top: 0px;"' : ''; ?>

Op zoek naar een dakdekker nabij Prinsenbeek?

Ben je op zoek naar een specialistische dakdekker in Prinsenbeek? Dan ben je bij MVH-Dakwerken aan het juiste adres. Onze collega’s zijn gespecialiseerd in het isoleren, repareren en onderhouden van uw dak, ook een complete renovatie is voor ons geen uitdaging! Wist je dat een goed geïsoleerd dak ervoor zorgt dat jouw maandelijkse kosten dalen? Jouw dakdekker in Prinsenbeek helpt je daar graag bij!

MVH Dakwerken: De professionele dakdekker nabij Prinsenbeek

Door onze jarenlange ervaring als dakdekker in Prinsenbeek is geen project ons te gek, we geven je voorafgaand van de werkzaamheden een duidelijke planning en kostenoverzicht. Dit zorgt ervoor dat je in de toekomst niet tegen onverwachte kosten aanloopt en precies weet wat er staat te gebeuren. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen, dit is geheel vrijblijvend en op maat gemaakt! Heb je professioneel advies nodig van een dakdekker in de buurt van Prinsenbeek? Dan ben je bij MVH-Dakwerken aan het juiste adres!

Op zoek naar een dakdekker in Prinsenbeek?

Wanneer je op zoek bent naar een dakdekker in Prinsenbeek, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Breda en wij zijn werkzaam door vrijwel heel Brabant. Dus ook voor een dakdekker in Prinsenbeek kun je bij MVH-Dakwerken terecht. Wij zijn niet alleen inzetbaar voor herstel werkzaamheden aan bestaande daken, ook nieuwbouw is voor ons geen enkel probleem! Zo ben je in uw nieuwe woning verzekerd van een dak dat jaren meegaat en in de toekomst voor geen enkel probleem zorgt. Voor een professionele en deskundige dakdekker in Prinsenbeek, bel je MVH Dakwerken!

Het belang van een goed onderhouden dak

Gedurende de zomer is een slecht onderhouden dak vaak lastig te constateren, echter komen in de herfst en tijdens de regenachtige dagen de problemen naar voren. Vaak ben je in dit geval al te laat en is een hoop schade al gemaakt. Dan komt een dakdekker in Prinsenbeek goed van pas.
Heb je een vermoeden dat er schade is aan jouw dak of heeft u een lekkage? Je kunt geheel vrijblijvend contact opnemen voor een indicatie over de te verwachten werkzaamheden. Naast het voorkomen van verdere schade zorgt een goed geïsoleerd en dicht dak voor lagere maandelijkse kosten. Zo ben je minder geld kwijt aan het verwarmen of verkoelen van uw woning. Een goed dak betaalt zichzelf dus over de langere termijn echt terug! Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor jouw dakdekker nabij Prinsenbeek.

Offerte aanvragen voor uw dakdekker in Prinsenbeek

Via het onderstaande formulier kunt u informatie opvragen.

Diensten

Wat klanten van onze dakdekker nabij Prinsenbeek vinden

Bart Wendriks
Bart Wendriks
04/01/2023
Wij hadden acuut iemand nodig die ons dak kon repareren na een lekkage. Michael had snel tijd, veel begrip voor de situatie. Werkt netjes en hard, geeft ook goede adviezen. Is vooral ook eerlijk. Bij problemen weet ik zeker wie ik kan bellen!
marc eveline schreurs mannien
marc eveline schreurs mannien
11/11/2022
Vakkundig en eerlijk bedrijf. Gevraagde dakwerkzaamheden goed uitgevoerd. De mannen hadden zelfs tijdelijke afdekking netjes teruggelegd, als gevraagd. Hoewel dat niet per sé in werkopdracht zat.
Ronald Verwijmeren
Ronald Verwijmeren
08/11/2022
Michael kwam snel kijken en kon ook bijna direct daarna al aan de slag. Goede prijs en kwaliteit. Harde werker. Aardige man. Zeer tevreden. Binnenkort ook de andere daken aan vervanging toe. Wij weten wel wie dat mag komen doen.
Patricia Dreijer
Patricia Dreijer
31/10/2022
Wat een fantastisch bedrijf. Mijn dakgoten gecoat. Eerlijke communicatie en geen extra werk als dit niet nodig is. Ik raad ze zeker aan.
Joep de Hoon
Joep de Hoon
19/10/2022
Snelle reactie en uitstekend werk.
Mario Knezevic
Mario Knezevic
23/11/2021
Sinds vorig jaar hadden wij lekkage aan de dakranden van ons bedrijf in Spijkenisse. Er is toen een ander bedrijf bij geweest, en de opdracht gegeven om de rand van het dak in delen te doen. Wat een drama. Ik moest een half jaar lang blijven bellen en uiteindelijk is de helft gedaan. Maar ik werd wel gebeld dat ze eigenlijk te weinig in de offerte hadden gerekend. Laten we dan maar nog meer doen om ze tegemoet te komen. Nooit meer gezien. Bellen, zoeken, de een na de ander kwam niet opdagen of vroeg 3x zo veel. Toen zagen wij dat Maikel van MVH dakwerken aan de overkant bezig was. Gevraagd om te komen en ja hoor hij kwam gewoon diezelfde dag. Alles laten zien, offerte binnen no time gekregen en binnen een aantal weken het restant van de dakrand vernieuwd. Wij waren toen zo tevreden dat mijn dochter ook het dak van haar huis (inmiddels 25jaar oud met lekkage) door MVH dakwerken heeft laten doen en wij het dak van ons bedrijf volledig (+600m2) ook hebben laten afmaken. Wij kunnen er weer 20 jaar tegenaan. Prijzen zijn eerlijk en afspraken worden nagekomen. Het kan dus wel. Dankjewel MVH dakwerken. Voor iedereen een aanrader.
Ernst Vollaard
Ernst Vollaard
20/11/2021
Prima werk voor een goede prijs. Snelle communicatie en planning.

Adres

Buitenerf 205
4824HE Breda

Telefoonnummer

(06) 3027-1330

Werktijden

Maandag – Zaterdag
07:00 – 18:00