$product_tour_enabled = et_builder_is_product_tour_enabled(); $page_container_style = $product_tour_enabled ? ' style="padding-top: 0px;"' : ''; ?>

Dakdekker Gilze

Wanneer u op zoek bent naar een dakdekker in de omgeving van Gilze, bent u bij MVH Dakwerken aan het juiste adres. Onze vakbekwame dakdekkers zijn in te zetten voor allerlei verschillende werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren of volledig renoveren van uw dak. Daarnaast is het ook mogelijk om eventuele daklekkages te laten herstellen of controleren door onze dakdekkers in Gilze.

Dakbedekking nabij Gilze

Gaat het om een geheel nieuw dat of over het vervangen van een oud dak? Dat maakt voor ons geen verschil! Onze dakdekkers weten met elke dakbedekking in de buurt van Gilze raadt. Ook kunt u ons contacteren voor het aanbrengen van dakisolatie. Sinds de stijging van olie- en gasprijzen investeert de gemiddelde Nederlander meer in duurzame energie. Deze investering is nutteloos wanneer je huis niet beschikt over de juiste isolatie. De dakisolatie die wij plaatsen zorgt ervoor dat in de zomer uw huis langer koel blijft en in de winterperiode de warmte langer in uw huis blijft. Zo heeft het hele jaar door profijt van uw dakisolatie.

Daklekkage rondom Gilze verhelpen?

Laat uw dak grondig controleren op lekkages door onze dakdekkers in Gilze. Voorkomen is vaak beter dan genezen, zeker wanneer we het hebben over daklekkages. Deze daklekkages kunnen vaak veel schade toebrengen aan uw huis wanneer ze niet op tijd worden verholpen. Heeft u al langere periode geen onderhoud gepleegd aan uw dak? Dan adviseren wij u het dak op zwakke punten te laten onderzoeken door onze dakdekkers. Zo heeft krijgt u inzicht in de huidige situatie en welke verbeterpunten er liggen. Daarnaast krijgt u een offerte op maat aangeleverd voor de herstelwerkzaamheden.

Dakrenovatie Gilze, het beste voor uw woning!

Wanneer het dak van uw woning verouderd is kan het zijn dat deze toe is aan een complete renovatie. Een dakrenovatie kan vaak een flinke investering zijn, echter betaalt een goed dak zich terug! Door het toevoegen van goede isolatie dalen uw maandelijkse lasten. Zo betaalt u op koude dagen minder aan stookkosten en op de warme dagen dient de airco minder uren te draaien, zo bespaart u dus op gas en elektriciteit. Daarnaast kan een verouderd dak zorgen voor lekkages. De schade die dit vaak met zich meebrengt is enorm, een dakrenovatie betaalt zichzelf over langere termijn dus zeker terug.

Offerte aanvragen

Via het onderstaande formulier kunt u informatie opvragen.

Diensten

Wat klanten van ons vinden

Bart Wendriks
Bart Wendriks
04/01/2023
Wij hadden acuut iemand nodig die ons dak kon repareren na een lekkage. Michael had snel tijd, veel begrip voor de situatie. Werkt netjes en hard, geeft ook goede adviezen. Is vooral ook eerlijk. Bij problemen weet ik zeker wie ik kan bellen!
marc eveline schreurs mannien
marc eveline schreurs mannien
11/11/2022
Vakkundig en eerlijk bedrijf. Gevraagde dakwerkzaamheden goed uitgevoerd. De mannen hadden zelfs tijdelijke afdekking netjes teruggelegd, als gevraagd. Hoewel dat niet per sé in werkopdracht zat.
Ronald Verwijmeren
Ronald Verwijmeren
08/11/2022
Michael kwam snel kijken en kon ook bijna direct daarna al aan de slag. Goede prijs en kwaliteit. Harde werker. Aardige man. Zeer tevreden. Binnenkort ook de andere daken aan vervanging toe. Wij weten wel wie dat mag komen doen.
Patricia Dreijer
Patricia Dreijer
31/10/2022
Wat een fantastisch bedrijf. Mijn dakgoten gecoat. Eerlijke communicatie en geen extra werk als dit niet nodig is. Ik raad ze zeker aan.
Joep de Hoon
Joep de Hoon
19/10/2022
Snelle reactie en uitstekend werk.
Mario Knezevic
Mario Knezevic
23/11/2021
Sinds vorig jaar hadden wij lekkage aan de dakranden van ons bedrijf in Spijkenisse. Er is toen een ander bedrijf bij geweest, en de opdracht gegeven om de rand van het dak in delen te doen. Wat een drama. Ik moest een half jaar lang blijven bellen en uiteindelijk is de helft gedaan. Maar ik werd wel gebeld dat ze eigenlijk te weinig in de offerte hadden gerekend. Laten we dan maar nog meer doen om ze tegemoet te komen. Nooit meer gezien. Bellen, zoeken, de een na de ander kwam niet opdagen of vroeg 3x zo veel. Toen zagen wij dat Maikel van MVH dakwerken aan de overkant bezig was. Gevraagd om te komen en ja hoor hij kwam gewoon diezelfde dag. Alles laten zien, offerte binnen no time gekregen en binnen een aantal weken het restant van de dakrand vernieuwd. Wij waren toen zo tevreden dat mijn dochter ook het dak van haar huis (inmiddels 25jaar oud met lekkage) door MVH dakwerken heeft laten doen en wij het dak van ons bedrijf volledig (+600m2) ook hebben laten afmaken. Wij kunnen er weer 20 jaar tegenaan. Prijzen zijn eerlijk en afspraken worden nagekomen. Het kan dus wel. Dankjewel MVH dakwerken. Voor iedereen een aanrader.
Ernst Vollaard
Ernst Vollaard
20/11/2021
Prima werk voor een goede prijs. Snelle communicatie en planning.

Adres

Buitenerf 205
4824HE Breda

Telefoonnummer

(06) 3027-1330

Werktijden

Maandag – Zaterdag
07:00 – 18:00