$product_tour_enabled = et_builder_is_product_tour_enabled(); $page_container_style = $product_tour_enabled ? ' style="padding-top: 0px;"' : ''; ?>

dakonderhoud Breda

Als je geen ervaring hebt met dakonderhoud in Breda, kan het een vervelende, ingewikkelde en langdurige klus zijn. Het is dan ook veel verstandiger om een expert in dakonderhoud in te schakelen, zoals MVH-Dakwerken. Wij komen je graag helpen met het inspecteren en onderhouden van je dak.

Wij voeren een dakinspectie in Breda uit

Regelmatig onderhoud is belangrijk. Het schoonmaken en repareren van het dak helpt zo tegen lekkages. Wij van MVH-Dakwerken weten precies waar we naar moeten kijken en voeren dan ook graag een dakinspectie in Breda voor je uit. Tijdens een dergelijke inspectie gaan wij preventief aan het werk, om grote schade en reparaties te voorkomen. We repareren kleine scheurtjes en maken het dak schoon, waardoor het dak in de best mogelijke staat blijft.

Met een dakinspectie in Breda voorkomt u problemen

Door regelmatig dakonderhoud in Breda uit te laten voeren, voorkom je grotere problemen op de lange termijn. Wij controleren bij een dakinspectie in Breda namelijk of het dak nog in goede staat is en voeren kleine reparaties uit als dat nodig is. Zo voorkomen we grote problemen zoals lekkages. Dat is wel zo fijn, want lekkages kunnen flinke schade veroorzaken aan je woning, zoals aan het interieur en plafond.

Neem contact op voor dakonderhoud in Breda

Zou je graag regelmatig een dakinspectie in Breda uit willen laten voeren, zodat je dak goed onderhouden blijft en grotere problemen voorkomen kunnen worden? Dan zit je zeker goed bij MVH-Dakwerken. Wij zijn niet alleen in Breda actief, maar ook in de rest van Brabant, wanneer je dus niet in Breda woont, kun je ook bij ons terecht! Verder kun je ook bij ons terecht voor dakisolatie, dakreparatie, of het aanleggen van een nieuw dak. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op.

Offerte aanvragen

Via het onderstaande formulier kunt u informatie opvragen.

Diensten

Wat klanten van ons vinden

Bart Wendriks
Bart Wendriks
04/01/2023
Wij hadden acuut iemand nodig die ons dak kon repareren na een lekkage. Michael had snel tijd, veel begrip voor de situatie. Werkt netjes en hard, geeft ook goede adviezen. Is vooral ook eerlijk. Bij problemen weet ik zeker wie ik kan bellen!
marc eveline schreurs mannien
marc eveline schreurs mannien
11/11/2022
Vakkundig en eerlijk bedrijf. Gevraagde dakwerkzaamheden goed uitgevoerd. De mannen hadden zelfs tijdelijke afdekking netjes teruggelegd, als gevraagd. Hoewel dat niet per sé in werkopdracht zat.
Ronald Verwijmeren
Ronald Verwijmeren
08/11/2022
Michael kwam snel kijken en kon ook bijna direct daarna al aan de slag. Goede prijs en kwaliteit. Harde werker. Aardige man. Zeer tevreden. Binnenkort ook de andere daken aan vervanging toe. Wij weten wel wie dat mag komen doen.
Patricia Dreijer
Patricia Dreijer
31/10/2022
Wat een fantastisch bedrijf. Mijn dakgoten gecoat. Eerlijke communicatie en geen extra werk als dit niet nodig is. Ik raad ze zeker aan.
Joep de Hoon
Joep de Hoon
19/10/2022
Snelle reactie en uitstekend werk.
Mario Knezevic
Mario Knezevic
23/11/2021
Sinds vorig jaar hadden wij lekkage aan de dakranden van ons bedrijf in Spijkenisse. Er is toen een ander bedrijf bij geweest, en de opdracht gegeven om de rand van het dak in delen te doen. Wat een drama. Ik moest een half jaar lang blijven bellen en uiteindelijk is de helft gedaan. Maar ik werd wel gebeld dat ze eigenlijk te weinig in de offerte hadden gerekend. Laten we dan maar nog meer doen om ze tegemoet te komen. Nooit meer gezien. Bellen, zoeken, de een na de ander kwam niet opdagen of vroeg 3x zo veel. Toen zagen wij dat Maikel van MVH dakwerken aan de overkant bezig was. Gevraagd om te komen en ja hoor hij kwam gewoon diezelfde dag. Alles laten zien, offerte binnen no time gekregen en binnen een aantal weken het restant van de dakrand vernieuwd. Wij waren toen zo tevreden dat mijn dochter ook het dak van haar huis (inmiddels 25jaar oud met lekkage) door MVH dakwerken heeft laten doen en wij het dak van ons bedrijf volledig (+600m2) ook hebben laten afmaken. Wij kunnen er weer 20 jaar tegenaan. Prijzen zijn eerlijk en afspraken worden nagekomen. Het kan dus wel. Dankjewel MVH dakwerken. Voor iedereen een aanrader.
Ernst Vollaard
Ernst Vollaard
20/11/2021
Prima werk voor een goede prijs. Snelle communicatie en planning.

Adres

Buitenerf 205
4824HE Breda

Telefoonnummer

(06) 3027-1330

Werktijden

Maandag – Zaterdag
07:00 – 18:00